Profil: Peder Alberoth


Peder Alberoth startade sitt första företag som 20-åring 1989 och har under 30 år arbetat med professionell försäljning i många olika roller och i många olika branscher.

Han har haft rollen som innesäljare, fältsäljare, Account Manager (AM), Key Account Manager (KAM), försäljningschef, Nordisk försäljningschef och VD i renodlade säljbolag samt start-ups. Primärt, men inte uteslutande, inom branscherna IT, reklam och marknadsföring samt media (dagligvaruhandeln).

Utöver sin både djupa och breda kunskap inom professionell försäljning har Peder även erfarenhet från styrelsearbete i ett börsnoterat bolag, branschorganisationer och ideella organisationer (ledande befattningar i idrottslivet och politiken).

Sammanfattningsvis besitter han mycket omfattande kunskaper och erfarenheter inom framför allt 1) försäljning och 2) ledarskap. Kunskaper som han gärna delar med sig av!

Jag brinner passionerat för att få säljare och försäljningschefer att nå sin fulla potential, att se dessa fantastiska människor blomma ut, nå och till och med överträffa sina mål på både kort och lång sikt ger mig drivkraft och energi. Kraft och energi som jag ger tillbaka tillsammans med erfarenheter från snart 30 år inom professionell försäljning.

Mer info om Peder Alberoth hittar du bland annat på LinkedIN.


Archives