MoM

Thomas och Zaiga Magnusson har över 20 års erfarenhet av att utbilda säljare och företagsledare. Tillsammans har de utarbetat och finslipat MoM-metoden och deras unika självskattningssystem under många år och hundratals utbildningar över hela Sverige och stora delar av Norden.

Thomas och Zaiga är skaparna till den unika MoM-metoden och självskattningssystemet  av säljare, som vi på Keiller använder oss av.

De är också kraften och skaparna bakom Dan Olofssons (Sigma) FN-prisade projekt “Star for Life”. https://starforlife.org/?lang=sv

Thomas har vid två tillfällen tagit mot pris som en av världens bästa Dale Carnegie-säljare bland 74 länder som Dale Carnegie hade verksamhet i.

Han har även en bakgrund som prisbelönt säljare och säljchef på Electrolux och är dessutom författaren till boken  “Hur blir jag en säljare i världsklass?”. Utöver det har Thomas lång erfarenhet som mentor, bollplank och föreläsare inom försäljning och ledarskap – en sann inspiratör med fängslande och engagerande skildring hämtat ur verkligheten och en lång framgångsrik karriär.

Zaiga har blivit utsedd till Nordens bästa talartränare av Dale Carnegie!
Att tala inspirerande inför grupp eller större publik kan för många kännas obehagligt och nervöst. Många kompetenta människor håller sig tillbaka för rädslan att stå i fokus i en talarsituation. Om du är en av dem så är Zaiga Magnusson “svaret på dina böner”.

Zaiga har tränat tusentals (!) människor under 25 år och hjälpt skräckfyllda personer att bli lysande talare! Personer som förut inte kunde sova natten före en presentation och som nu, efter träning med Zaiga, t o m tycker att det är roligt att stå på en scen, älskar det rent av! Zaiga hjälper även rutinerade talare och coachar dem inför större eller viktigare framträdanden.

Zaiga ger ytterst värdefull feedback så du garanterat kommer att lyckas med din presentation i större sammanhang.

“Thomas och Zaiga fungerar som mentorer och mycket värdefulla bollplank åt mig och för det är jag dem ett stort tack skyldiga! De är fantastiska människor och otroligt duktiga på sitt respektive område och jag kan – på alla sätt – varmt rekommendera dem!”

Peder Alberoth


Archives