Säljutbildning UNIK

Professionella idrottsmän och idrottskvinnor världen över sliter vecka ut och vecka in utanför både strålkastare och det mediala fokuset – för att träna, nöta och utvecklas i syfte att kunna skörda framgångar på tävlingar fram över. De lägger lejonparten av sin tid på träning! Hur ofta tränar eller tränas säljare?

Svaret är: väldigt sällan – alltför sällan! Säljare ”spelar match” hela tiden, men så behöver det inte vara. Så borde det inte vara!

Vår grundutbildning är en av de tuffaste, mest effektiva och roligaste säljutbildningarna på marknaden, men givetvis anpassar vi den efter säljarnas behov och den verklighet ni har att förhålla er till i den dagliga verksamheten.

En viktigt del i vårt företagsprogram är att vi  varvar teori med praktik på fältet. Det blir konkret, inspirerande och effektivt!

Ett nytt mindset är en viktig del i fundamentet för att nå nya resultat! Precis som idrottsmän och idrottskvinnor så handlar det till stor del om vilken attityd säljaren har till att nå resultaten för att bli bäst i världen. Efter grundutbildningen har era säljare fått ett nytt mindset och nya verktyg. Ett mindset som toppsäljare använder sig av och verktygen att nå dit. Det kommer att leda till ökad effektivitet och förbättrade resultat på en rad olika områden.

Boka ett möte – vi berättar gärna mer om hur vi arbetar och om hur vi kan lotsa era säljare mot framgång!

Utbildningens fundament vilar tryggt på den kunskap alla professionella säljare
behöver kunna och använda sig av regelbundet.
BOKSLÄPP HÖSTEN/VINTERN 2020/2021